NOAH RIDLEY BEACH BASTARDS


Vanaf het begin was Ridley op het voorplan te vinden op vlak van aerodynamica. We ontwikkelden en patenteerden een reeks van technologieën lang vooraleer anderen op de kar van de aerodynamica sprongen. Onze zogenaamde FAST-technologieën bepaalden in de fietsindustrie de norm van hoe een aerodynamische fiets zou moeten zijn.

‘Aero’ is meer dan alleen druppelvormige buizen. Onze FAST-technologieën integreren materialen en wetenschappelijk bewezen elementen die fietsers met zo weinig mogelijk luchtweerstand en dus ook inspanningen door de wind laten klieven (ongeacht uit welke richting deze komt). Hiervoor gebruiken we geen theoretische modellen maar wel praktijktesten die tonen hoe het er echt aan toe gaat.

We hebben alle succesvolle ingrediënten van de Noah SL overgebracht naar de ‘gewone’ Noah, welke een topfiets aan een zeer betaalbare prijs is. Het stevige 24-ton carbon zorgt ervoor dat iedere pedaalslag rechtstreeks wordt omgezet naar snelheid. De Noah is jouw ideale metgezel wanneer je beslist om in competitie te treden.

Bekijk alle NOAH modellen »